Ens encanta la nostra feina!


Qi Salut neix amb molta il·lusió i moltes ganes de fer, promoure i restablir la Salut d’aquells que s’hi acostin.

Som cinc professionals amb una extensa i amplia experiència en Fisioteràpia del dolor , ioga, vida sana i teràpies alternatives.

Estem especialitzats en les persones i les seves patologies, i creiem que cada esser està capacitat per sanar i mantenir la seva salut, per tant tractem persones i no només malalties.

Susanna Vives

Susanna Vives

fisioterapeuta i terapeuta

626 31 97 66

Experiència

Fisioterapeuta i Terapeuta de Medicina Tradicional Xinesa, acupuntura i moxibustio. Més de 20 anys d’experiència dins de l’Àmbit de la Salut.

Facebook Qi Salut

Lesions d’escalada

Suvire

Gemma Xicota

Gemma Xicota

Instructora de Ioga

Experiència

Soc apassionada del ioga. El ioga m’ha ajudat a superar moments de gran estrés i desenvolupar-me com a persona.

M’apassiona tant el ioga que no puc desistir de transmetre les tècniques apreses, complementar-me i deixar d’aprendre. Fomentar l’autonomia dels alumnes en el mon del ioga és enriquidor.

Pere Blanch

Pere Blanch

Quiromassatge, Flors de Bach i Alimentació natural

Experiència

Fa uns anys vaig estudiar naturopatia i Flors de Bach. Des d’aleshores m’he interessat per altres teràpies complementaries: La nutrició, l’alimentació natural i el quiromassatge. D’aquesta manera es pot treballar el cos, la ment i l’ànima.

Sebastien Roueche

Sebastien Roueche

Instructor de Qi-Gong

622 046 268

Experiència

A la primavera del 1996 em vaig assentar a meditar.., i des de llavors vaig investigar diverses pràctiques sobre com desenvolupar les capacitats de l’ésser humà. Per ser millor persona, més conscient, en definitiva, per ser més feliç!

Rosa Crivillers

Rosa Crivillers

Psicòloga especialitzada en Gestió Emocional

689 072 227

Experiència

Llicenciada en Psicologia, Màster en Ecologia Emocional, formadora en creixement personal i dinamitzadora de grups.

La passió de la meva vida sempre ha sigut la relació amb les persones i el meu treball sempre ha estat l’acompanyament en diferents àmbits: persones amb disminució psíquica, addiccions, persones en procés de malaltia, dol, persones en risc d’exclusió social, grups de creixement personal… I la consulta privada.

En la meva experiència, aprenc que el saber-fer en les relacions d’ajuda, reposa més en les competències del SER que no en les competències tècniques. Les principals competències d’un terapeuta són les procedents del seu propi desenvolupament personal. No podem donar el que no tenim.

Fotos Espai

Sala Fisioteràpia

Sala quiromassatge

Sala ioga

Sala Acupuntura

Sala Shiatsu

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!