Qui Som

Qi Salut neix amb molta il·lusió i moltes ganes de fer, promoure i restablir la Salut d’aquells que s’hi acostin.

Som professionals amb una extensa i amplia experiència en Fisioteràpia, Psicologia, Medicina Tradicional Xinesa, vida sana i teràpies alternatives.

Estem especialitzats en les persones i les seves patologies, i creiem que cada esser està capacitat per sanar i mantenir la seva salut, per tant tractem persones i no només malalties.

Susanna Vives - Fisioterapeuta i Tècnic Superior en Medicina Tradicional Xina per Barcelona i Beijing. Més de 20 anys d'experiència dins l'àmbit de la Salut.

Sóc Fisioterapeuta però m'apassiona la Medicina Tradicional Xina.  La Medicina Tradicional Xina no te res a veure amb doctrines i professions de fe. Es basa sobretot en la raó i actua a través de procediments racionals i remeis de provada eficàcia al llarg de varis mil·lennis, vinguin d’on vinguin i siguin recollits de la cultura que sigui. Per la medicina tradicional Xinesa no hi poden haver alternatives millors: No hi cap admetre la intolerància ni la rivalitat entre qui desenvolupa la mateixa tasca en recerca de la salut. En una imatge gràfica expressada per savis metges xinesos, aquesta medicina tampoc no pot ser identificada com un riu caudalós ... però tampoc pot ser identificada amb un sol dels seus afluents. Així, la medicina està constituïda per múltiples sistemes de curar totalment tots vàlids, tots ells en el seu àmbit d’eficàcia i limitacions. No hi ha alternatives ni medicina oficial. La medicina és un sistema de pensament i una pràctica coherent  independent que s’ha desenvolupat al llarg d’aquests mil·lennis de pràctica. Les percepcions de la Medicina Xina i de la medicina occidental reflexen dos mons diferents, però ambdós poden configurar el mateix cos.

Tel. 626319766

Rosa Crivillers - Llicenciada en Psicologia, Màster en Ecologia Emocional, formadora en creixement personal i dinamitzadora de grups.

La passió de la meva vida sempre ha sigut la relació amb les persones i el meu treball sempre ha estat l’acompanyament en diferents àmbits: persones amb disminució psíquica, addiccions, persones en procés de malaltia, dol, persones en risc d’exclusió social, grups de creixement personal… I la consulta privada.

En la meva experiència, aprenc que el saber-fer en les relacions d’ajuda, reposa més en les competències del SER que no en les competències tècniques. Les principals competències d’un terapeuta són les procedents del seu propi desenvolupament personal. No podem donar el que no tenim.

Tel. 689072227

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!